Hund Rajmund Lucián

személyi edző
[email protected]
 06/20-975-83-81
Gyermekkorom óta végigkísérte a sport az életemet. Versenyszerűen fociztam 6 éves koromtól, emellett párhuzamosan mindig ki-ki próbáltam valamit. Ezáltal rengeteg sportban megmérettettem magam, de aztán 15 éves koromban rátaláltam a termi edzésre, másnéven testépítésre, amely teljesen rabul ejtett, és azóta is a mindennapjaim része. Ha te is szeretnéd kipróbálni magad, megnézni mire képes a tested, fogyni, izomtömeget növelni,vagy csak eljárni mozogni és egy egészségesebb életmódot kezdeni, akkor KERESS MEG ÉS VÁGJUNK BELE!

 


Biró Beatrix

személyi edző
 0670-600-0269

Eredmények: 2x Fekvenyomó Világbajnok, 4x Világcsúcs tartó, 2x Európa Bajnok, 10x Magyar Bajnok


Ferenczi Gábor

 személyi edző
 0630-331-0143

 
 

Schreiber Norbert

személyi edző
0630-834-1565

A mozgás mindig fontos része volt az életemnek. Több sportban is kipróbáltam magam egyesületekben mint a foci, úszás, kosárlabda, tenisz, végül maradtam az autósportban amit már 24 éve űzők verseny szinten és most már oktatok is. 2010-ben csöppentem bele a fitness világába ami teljesen magával ragadott így amikor éreztem hogy ebből már nincs kiút úgy döntöttem hogy kitanulom a szakmát hogy másoknak is átadhassam azt az örömöt amit nekem is szerzett. Ha úgy érzed megfelelő motiváció mellett kiaknáznád a rejtett képességeid, vagy csak a mindennapok nyomásai alól szabadulnál fel egy rövid időre keress fel bátran!


Lemák- Király Barbi

személyi edző
0630/3869911
 
Sziasztok! Fitness-testépítő edző, és személyi edzőként tevékenykedem. Mindig is ezzel szerettem volna foglalkozni! 2014-ben végeztem a Weider Professional Fitness Tréner iskolában, nem rég pedig bővítettem a tudásomat és táplálkozási tanácsadó is lettem, így szélesebb körben tudok tanácsokat adni a siker eléréséhez, természetesen mindezt egészséges keretek között tartva. Az óráimon keményen dolgozunk a kitűzött célokért, de mindez jó kedvűen történik. Ha szeretsz hozzám járni, szeretsz edzeni járni és ugyanez fordítva. Az edzések változatosak, egyénre szabottak és gyakran funkcionális elemeket is bevetve kínzom meg a kedves klienseket. Számtalan hölgynek segítettem már elérni a kívánt alakot, és ezzel egy magabiztosabb megjelenést kölcsönöztem számukra. Csak elkezdeni nehéz, aztán megszerettetem veled is! Itt a lehetőség, tegyél egy lépést magadért!

Kátai Réka

funkcionális életmód mentor, csoportos óraadó

 A Pumping Ironban funkcionális erősítő edzésekre várlak szeretettel hétfőn és pénteken reggel 9-től. Ezeken az órákon olyan gyakorlatokkal találkozhatsz majd, melyek a test minden porcikáját együtt dolgoztatják meg komplex mozgásokkal. Az óráimtól erősödhetsz, nőhet állóképességed, javulhat a robbanékonyságod. Ezek a képességek segíteni fognak neked, hogy a mindennapi életben jobban érezd magad, energikusabb légy és nem utolsó sorban formálódj.
Rólam annyit érdemes tudnod, hogy egy egységként tekintek a test, lélek és szellemre, hiszem, hogy egyik a másik nélkül nem funkcionál, így érdeklődésem és tanulmányaim is holisztikus módszerekre irányulnak. Foglalkozom légző gyakorlatokkal, táplálkozással, életviteli- viselkedésbeli mintázatokkal így óráimon ilyen témákkal is találkozhatsz majd.
Ha kérdésed van hozzám, megtalálsz a [email protected] címen vagy instagramon a rekakatai_functionaltrainer néven.
Találkozunk az óráimon!


Tanai Eszter

step edző, csoportos óraadó

+36306396030


Tanai Eszter vagyok, funkcionális tréner, step oktató, személyi edző. A mozgás gyermekkorom óta fontos szerepet tölt be az életemben. Sok sportágat kipróbáltam, versenyszerűen táncoltam és sportakrobatikáztam. 2009ben Érd Kiemelkedő Sportolója címben részesültem. Testnevelésből érettségiztem, később elvégeztem a sportedző, a személyi edző és a funkcionális tréner képzést. Majd megismerkedtem a funkcionális steppel, amelyben a tánc és az edzés iránti szenvedélyem egyaránt megnyilvánulhat.

Funkcionális trénerként változatos edzésekkel készülök, amelyben saját testsúllyal és e szközökkel dolgozunk. (step pad, kettlebell, trx, gumiszalag, gumikötél, medicin labda, jógalabda, fitball, kézisúlyzók, tárcsák, rudak, haskerék, ugrókötél, kézés lábsúlyok, agility létra, bosu stb.)

A step órákon minden izomcsoportot megmozgatunk. Aer obic alaplépések és erősítő elemek kombinációját alkalmazom. Ez az óratípus dinamikus, zsírégető, mobilizáló. Mozgáskoordinációt, testtudatot, egyensúlyérzéket, koncentrációt, erőt és állóképességet fejleszt. Szeretettel várok minden érdeklődőt!